Tuesday, September 16, 2014

Ei ole vahepeal jõudnud midagi kirjutada, kuid nüüd on natuke aega...

Vahepeal on päris palju juhtunud ka. Esiteks sain endale ikkagi lõpuks toakaaslase, Pavel'i. Ta on mõnus tüüp Poolast, kellega on saadud juba päris palju pidutseda. Kohtumine oli ka nii, et ma käisin päeval toas ja nägin, et mingi pagas on saabunud, kuid kedagi ei olnud. Niisiis, veel ei olnud kohtumist. Võtsin siis enda Devilstick'i ja läksin muruplatsi otsima. Harjutasin umbes 45 min ja see oli päris hea. Sain loominguliselt uusi trikke juurde. Tagasi tuppa minnes ei olnud ikkagi kedagi. Kuid siis läksin jooksma. Kuna mul oli mp3-mängijas üsna kiirelt kokku pandud nimekiri, siis joostes pidin pidevalt lugusid muutma, sest olid aeglased. Kella ma kaasa ei võtnud ja lõpuks ühikasse tagasijõudes avastasin, et olin tund aega jooksnud. Liiga pikalt. Polnud kunagi niisama jooksmas käies nii pikalt jooksnud. Aga pärast jooksu liikusin otse linna edasi. Päris huvitav on ikkagi linna peal ringi liikuda. Melu on iga päev ja ka pubid on odavad, võrreldes Eesti pubide hindasid. Tagasi ühikasse liikusin natuke varem, sest teadsin, et ei taha toakaaslast üles äratada. Õnneks ta ei maganudki. Rääkisime natuke juttu ja siis magama ära.

Järgmine päev oli huvitav, sest siis oli kogunemine ja esimene infotund. See oli siis esmaspäeval lõunal ning sealt sai palju infot edaspidiseks.Kestis see ka 3 tundi vast, pärast mida sai ühikasse tagasi mindud ja valmistuda õhtuks, integreerumispeoks. Enne seda käisin poes, kust leidsin ka hea maitsega õlle, mis kohalikus rahas oli 8 krooni (eurodes ca.25 senti). Hea diil, mida peaks ka edaspidi võtma. Peol oli ka huvitav mäng, kus inimestele jagati sildid, kuhu peale oli kirjutatud mingi sõna, näiteks "Captain Kirk" ja siis oli veel 5 sarnast sõna, milledest üks oli ka kategooria. Aga asi ei olnud lihtne, sest tuli otsida enda kategooria inimesi ja ei olnud teada ka kategooria, mille pidi üles leidma. Mina olin "Black Hole" ja õhtu lõppedes ei leidnudki kõiki liikmeid grupist üles. Kahju, sest kõikide liikmete leidmise eest oleks saanud tasuta õlut. Siiski, õlu oli seal ka 35 krooni. Õlle asemel võtsime Paveliga Becherovka'sid, mis on nö ürdiviin, mis on kohalik jooks. Ma ei mäletagi täpselt, kui palju neid sai lõpuks võetud, kuid see oli ka hea. Öösel sai tagasi jalutatud trammi peale. Siin on ka ühistransport nii, et öö läbi sõidavad öötrammid, mis viivad teatud linnaosadesse. Aga siis tuli ka ikkagi jalutada natuke.

Järgmine päev ehk kell 9 oli teaduskondades registreerimine. Miks oli see nii tehtud, et just eelmine päev pidi see pidu olema? :D Aga kohale jõudsid ka inimesed üsna väsinuna ning endalgi oli väsimus peal. Muidug hiljem sain ka teada, et oleks võinud minna sinna ka homme ehk kolmapäeval. Pärast registreerimist, tulin tagasi, üritasin natuke magada, kuid see ei õnnestunud, sest päevasel ajal enam und ei saa eriti. Liiga valge on. Aga magamine magamiseks, lõunal oli teine kohtumine, kus oli juttu ka reisides sel nädalavahetusel. Võtsin endale pääsmed kahele reisile, mis loodetavasti tulevad ülihead. Kahju muidugi ka inimestest, kes ei saanud reisidele, sest kohtade arv oli piiratud ja mingit eelnevat registreerimist ei olnud. Kohapeal tuli lihtsalt kiiresti joosta.

Hmm, mis siin veel huvitavat on olnud? Võib-olla tasuks mainida, et sain inspiratsiooni harjutada enda pulkadega mängimiseks ja millalgi ka raha teenida ühel naiselt, kes ühes pargis mängis ühte huvitavat instrumenti. Ta ütles selle kohta küll "Sun's drum", kuid pärast otsides leidsin, et tegelikult on instrument "Tank Drum". Nii endasse haarav instrument tundus olevat, et tahaks ka ise sellise asjaga mängida ja mitmeks tunniks ennast sinna unustada.

Praegu peaks lõpetama, homme vaja veel tunniplaani asju ajada ja toakaaslane heitis juba pikali. Millalgi, vast pärast reise saab teha järgmise sissekande.

No comments:

Post a Comment